Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Frontend Developer

Plaatsingsdatum 21-12-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Ede Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Als Frontend developer ontwikkel je samen met je collega’s op de afdeling Research & Development (R&D) innovatieve en geavanceerde videobewaking- /toegangscontrole-/ monitoring- en andere beveiligingsoplossingen. Binnen het team heb je veel vrijheid en grote invloed op de producten, van architectuur, concepten en (eind)oplossingen. Tevens verwachten we dat je jouw inbreng levert op het vlak van innovatie en het toepassen van nieuwe methoden en technieken om zo te borgen dat BigBrother voorop blijft lopen. Je werkt in een team met specialisten waarbij eigen initiatief, teamwork en goede communicatieve vaardigheden van groot belang zijn. Professionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierbij vanzelfsprekend.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren onder andere:

  • Het ontwikkelen van kleine of grotere applicaties en producten;
  • Het spelen van een sleutelrol in de ontwikkeling van nieuwe/bestaande producten;
  • Brainstormen met betrokken partijen (collega’s / klanten);
  • Samen met je collega's nieuwe ideeën uitwerken tot een werkend product: niet alleen implementeren, maar ook concepten uitdenken, ontwerpen en uitbouwen tot een goed werkend product.
VRAGEN WIJ VAN JE?
  • Een afgeronde HBO opleiding (Technische) Informatica, Electrotechniek of een door werkervaring verkregen vergelijkbaar werk- en denkniveau;
  • Ervaring met JSON, JavaScript, CSS, SQL, en HTML5;
  • Kennis van Angular.JS 1.4, Websockets, Python of videostreaming zijn een pré;
  • Responsive & object-oriented design + relational database design
  • Ervaring met test-driven-development strategieën en agile werkmethoden zijn een pré;
  • Je ben een communicator en hebt een innovatieve mindset.
WAT BIEDEN WIJ JE?
Een baan met veel ruimte en vrijheid bij een internationale topspeler op het gebied van innovatieve en state of the art beveiliging/toegang/monitoring oplossingen. Nu is het moment, we zijn onderweg naar een grootschalige lancering van een productsuite.
Je wordt onderdeel van een jong, dynamisch, en stabiel bedrijf dat hard groeit. Je werkt in een innovatieve omgeving en maakt gebruik van de nieuwste technieken. Wij bieden uitgebreide opleiding en training waardoor je, je kunt ontplooien en bieden de mogelijkheid tot doorgroeien. Je kan rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

WAAR GA JE WERKEN?
BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Nederlandse organisatie met een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties. BigBrother geeft retail organisaties en tankstations niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met my-order: Mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN
Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden HTML5/AngularJS/CSS/Javascript/Python

Contactgegevens

Contactpersoon Annemarie Oosterhof

Vestigingsplaats

Solliciteer