Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Head of Sales Benelux

Plaatsingsdatum 25-08-2017 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Ede Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -

Geloof jij ook dat technologie, veel (beeld) data en combineren van de beste oplossingen de business processen van Retailers kan verrijken?

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?
Onze klanten zoals Hoogvliet Supermarkten, Mediamarkt, Shell en Q8 zijn volop aan het vernieuwen. Beter beveiligen, meer doen met beschikbare en nieuwe informatie, waarde halen uit Big Data, toepassen van personalized marketing zijn enkele uitdagingen. BigBrother biedt en ontwikkelt unieke oplossingen binnen deze uitdagingen. Deze moeten wel naar de klant gebracht worden, daar kom jij in beeld.

We zijn al marktleider binnen de Petrol in Benelux, maar er zijn nog zoveel kansen: uitbreiden van Retail en de grens over naar de rest van de wereld. Onder jouw inspirerende leiding gaan we deze kansen pakken. Als boegbeeld ga jij voorop in de strijd en pak jij de kansen. Jij zorgt ervoor dat de oplossingen van BigBrother goed aansluiten op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend vertaalt dit zich in een aantoonbare groei van zowel omzet als klanten. Onze klanten zien in jou een gedreven partner die hen helpt succesvol te zijn in hun business.

Je zult starten met een team dat bestaat uit 3 accountmanagers en een inside sales medewerker. Dit team ga jij met je inspirerende leiderschapskwaliteiten, uitgebreide sales ervaring, business development ervaring en passie voor het vak naar een topniveau brengen. Je bent onderdeel van het Management Team en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?

We vragen natuurlijk veel van je. Je hebt een aantoonbare passie voor sales. Je bent een ‘hunter’ maar weet ook hoe je klantrelaties duurzaam uitbouwt. Je kent de branche en door jouw kennis en persoonlijkheid ben je op alle niveaus een goede gesprekspartner. Je durft weloverwogen risico’s te nemen en neemt met lef beslissingen. Je hebt flair, bent flexibel in je stijlen, toont veel initiatief en bent pro-actief in je handelen. je voelt je comfortabel bij stevige (prijs)onderhandelingen.

Verder heb je, ben je of beschik je over:

  • Een afgeronde Bachelor of Master opleiding in een commerciële richting en affiniteit met de markt.
  • Relevante sales en business development ervaring bij een dienstverlener of technologiebedrijf.
  • Jong en ambitieus met een de mind-set van een entrepreneur met lef.
  • Aantoonbare leidinggevende capaciteiten.
  • Bewezen succes in de business development.
  • Gezien onze internationale klanten uitstekende communicatieve vaardigheden in de Engelse taal.
  • De bereidheid om voor je werk flexibel je week te plannen en te reizen.

WAT BIEDEN WIJ JE?

De kans om in een zeer uitdagende rol een stempel te drukken op de ontwikkeling binnen de wereld van digitale, multifunctionele beveiligingsproducten. Daarbij heb je de ruimte om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie en de mensen. Hierbij krijg je veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend bieden wij je een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties. Tot slot alle faciliteiten om prettig te kunnen werken zoals een laptop, telefoon en een leaseauto.

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Nederlandse organisatie met een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties. BigBrother geeft Retail organisaties en tankstations niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met my-order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.


MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN
Enthousiast? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar ons via de ‘solliciteer’ button.

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Overig
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Loes van de Bovenkamp

Vestigingsplaats

Solliciteer