Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Projectmanager

Plaatsingsdatum 28-06-2018 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Wilrijk Antwerpen BE Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 40 Salaris -
Jij zoekt een uitdaging die past bij je talenten, wij een natuurlijk leider die snel schakelt en de lead houdt bij onze projecten.

WAT HOUDT DE ROL IN?
Als Projectmanager begeleid je door heel België en Luxemburg meerdere projecten op het gebied van elektrotechnische beveiligingsinstallaties bij mooie opdrachtgevers in de Petrol en Retail zoals o.a. Total en Q8. Hierbij weet je de opdrachtgever te ontzorgen. Met een team van specialisten laat je de projecten met een hoge impact soepel verlopen, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid je besluitvorming bepalen. Naast het aansturen van projecten ben je gedreven om verbeteringen in processen aan te brengen om de projecten beter te laten renderen. Je stelt bij ieder project de klantvraag centraal, onderhoudt op een proactieve wijze intensief contact met alle stakeholders en weet de projecten beheersbaar en doelgericht te organiseren en realiseren. Je organiseert en coördineert zelfstandig de werkvoorbereiding en de organisatie van diverse projecten, zodanig dat de montage van de installatie van onze producten op de meest efficiënte en effectieve wijze kan worden gerealiseerd. In dit proces zoek je actief de samenwerking met collega’s om samen tot een goed ontwerp en uitvoering te komen. Hoewel het een zeer zelfstandige rol is rapporteer je aan de Directeur van vestiging België.

Een kleine greep uit je verantwoordelijkheden:
 • De kwaliteit van onze dienstverlening op het gebied van elektrotechnische installatietechniek;
 • Het technisch inhoudelijk en hiërarchisch aansturen van je team wat bestaat uit een werkvoorbereider, en 5 techniekers (eigen);
 • Het opzetten en beheren van begrotingen;
 • De omzet en een gezond financieel resultaat voor jouw projecten;
 • Het optimaliseren en bewaken van de werkprocessen binnen jouw team;
 • Het ondersteunen van jouw team bij het oplossen van (technische) problemen;
 • Het onderhouden van de contacten met leveranciers, opdrachtgevers, externe partijen en monteurs omtrent de voortgang van de projecten;
 • Het meedenken en zoeken naar marktkansen;
 • Je levert een actieve bijdrage aan verbetertrajecten en het continu verbeteren van de eigen processen, en aan een zo veilig en gezond mogelijke uitvoering van de eigen werkzaamheden c.q. van de projecten.
WAT VRAGEN WIJ VAN JE?

We vragen natuurlijk veel van je. Deze rol vraagt vele talenten, plannen, regelen, het houden van overzicht maar ook sturen en controleren. Je beschikt over technisch inhoudelijke kennis en bent een duizendpoot, proactief en hebt commerciële kwaliteiten. Anderen beschrijven je als een natuurlijk leider met overwicht, mensen werken graag met en voor je. Je neemt graag initiatief, weet mensen goed aan te sturen, te overtuigen en stelt continu hoge eisen aan het werk. Moeiteloos weet jij waar alle projecten staan en ben je op de hoogte van de hoed en de rand. Je voelt aan wat er nodig is en voorziet hierin. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan de klantwensen vertalen naar heldere instructies voor collega’s in het hele proces. Flexibel ben je; jij bent in staat onze klanten positief te verassen met passende oplossingen, service en dienstverlening. Je gedijt goed in een dynamische omgeving en schakelt snel. Vanzelfsprekend ben je accuraat, heb je oog voor details en ben je stressbestendig.

Verder heb of ben je:

 • Je beschikt over een hoger denk- en werkvermogen, verworden door hogere studies of een relevante ervaring. Indien je beschikt over een hoger technisch diploma, dan speelt dit in jouw voordeel;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan als projectmanager in de techniek;
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring;
 • Ervaring in een Retail omgeving is een plus;
 • Een mensgerichte, sterke persoonlijkheid met leiderschap skills;
 • Bovenop je kennis van de Nederlandse en Engelse taal kan je je vlot uitdrukken in het Frans in woord en geschrift


WAT BIEDEN WIJ JE?

De kans om aan de slag te gaan met inhoudelijk zeer uitdagende projecten binnen de wereld van digitale, multifunctionele beveiligingsproducten. Werken met innovatieve en state of the art technologie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is en jij je dus ook volop kunt ontwikkelen. Vanzelfsprekend bieden wij je een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties. Tot slot alle faciliteiten om prettig te kunnen werken zoals een laptop, telefoon en een lease-auto.

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Benelux organisatie met een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties.

BigBrother geeft retail organisaties en tankstations niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met my-order: Mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument.

Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN
Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0031 (0) 643196441

Enthousiast? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar BigBrother email: HR@bigbrother-security.be

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Antwerpen (BE)
Trefwoorden projectleider, projectmanager, techniek, CCTV

Contactgegevens

Contactpersoon Sanne van Lagen

Vestigingsplaats

Solliciteer