Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Tech Support Operations

Plaatsingsdatum 09-11-2017 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Wilrijk Antwerpen BE Niveau Starter
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 39 Salaris -
Heb jij een passie voor techniek, gemotiveerd om te groeien en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Groei dan samen met BigBrother en start als support Operations?

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?
BigBrother medewerkers zijn eye-opening. Ze streven er naar om het verschil te maken, iets extra’s te bieden of te laten zien dat het ook anders kan. Ongeacht of je technieker, boekhouder of projectleider bent. Vandaag de dag zijn wij een volwaardige dienstverlener met de focus op installatie, ontwikkeling en innovatie. Vanuit het Belgische filiaal bedient het jong en dynamisch team de Belgische en Luxemburgse klanten. Wij bieden een functie ter ondersteuning van onze afdeling Operations. In deze functie val je rechtstreeks onder de Lead Service & Maintenance.

Hoofdzakelijk bestaat je job uit de volgende taken:

  • Je beoordeelt in samenspraak met de lead S&M binnenkomende storingen op urgentie en complexiteit en volgt deze op vanaf de melding door de klant tot de oplossing.
  • Waar mogelijk los je storingen zelf op. Dit doe je telefonisch in het Frans en/of Nederlands, of door gebruik te maken van de diverse softwaretools die je tot je beschikking hebt.
  • Je ondersteunt je collega’s van service door het bestellen van de juiste materialen, lichte administratieve taken, etc.
  • Je draagt zorg voor het goede verloop van het logistieke proces tussen Nederland en België.
  • Je assisteert je collega’s in het opvolgen van onderaannemers en in de communicatie naar onze klanten.
  • Verder actualiseer je constant onze installed base in ons ERP-pakket met behulp van de input die je ontvangt van onze onderhoudstechniekers.
  • Op termijn kun je in deze functie doorgroeien om een deel van je tijd te spenderen aan het maken van offertes in samenspraak met onze Accountmanager.

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?

Je bent in staat om zelfstandig taken op te pakken en adequaat af te ronden. Van nature ben je creatief en leergierig, je wilt jezelf ontwikkelen en bedenkt graag een betere manier van werken. Je geniet ervan om samen te werken en je collega te helpen Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en begrijpt dat er soms even moet worden doorgewerkt. Anderen beschrijven je als betrouwbaar - ‘je zegt wat je doet en doet wat je zegt’ - . Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit. Je hebt ‘drive’, bent energiek ingesteld en houdt van aanpakken. Je kan goed relativeren en hebt een goede dosis humor.

Verder heb je of ben je:

  • Een schoolverlater met eventueel een technische opleiding.
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Frans;
  • Flexibiliteit; de functie is divers en vraagt steeds om inschatting en initiatief waar je het team het beste kan ondersteunen.

 

WAT BIEDEN WIJ JE?

Er wordt een erg uitdagende job aangeboden waarin je directe teamleden zelf zorgen voor je opleiding. Dit gaat je toelaten jezelf actief verder te ontwikkelen en betrokken te worden in diverse projecten. Je komt terecht in een dynamisch groeiend bedrijf met een erg aangename can do mentaliteit en pragmatische aanpak waar ambitie geen taboe is. Vanzelfsprekend staat hier een marktconform en compleet loonpakket tegenover.

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother gelegen te Wilrijk, is een unieke beveiligingsorganisatie met sterke groeiambities, actief in het innovatief ontwikkelen van multifunctionele beveiligingsproducten. Meer dan 20 jaar geleden gestart vanuit Nederland met een geheel eigen koers, ongezien in de sector. Door unieke producten te leveren slagen wij er in ons te onderscheiden in de markt. Met deze succesvolle oplossingen en continue vernieuwing zijn we actief in de wereld van tankstations en Retail waardoor onder andere ruim 4500 Europese tankstations op ons een beroep doen.

Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met my-order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning. Een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hiermee kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN?

Enthousiast? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar ons via de ‘solliciteer’ button.

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0031 (0) 643196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Overig
Provincie(s) Antwerpen (BE)
Trefwoorden techniek, monteur, engineer, vca, beveiliging, wet tobback, inbraak, CCTV, toegangscontrole

Contactgegevens

Contactpersoon Loes van de Bovenkamp

Vestigingsplaats

Solliciteer