Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Technisch Administratief Medewerker

Plaatsingsdatum 11-07-2018 Functiecategorie Administratie: Data entry
Standplaats Ede Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Heb jij net je technische mbo-opleiding afgerond en wil jij je carrière starten in een enthousiast en professioneel team?

WAT GA JE DOEN?
Je bent primair verantwoordelijk voor het verwerken van informatie en wijzigingen op installaties die uit het preventief onderhoud bij klanten naar voren komen, dit doe je door middel van het invoeren van Data in ons ERP en het bijwerken van tekeningen in Autocad.

Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van service projecten zoals facturatie, kwaliteitscontrole en je ondersteund in offerte trajecten. Dit doe je in een team van enthousiaste professionals van de afdeling Operations.
Je rapporteert aan de Manager Operations.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?

We vragen natuurlijk veel van je. Je bent gestructureerd en accuraat en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent daadkrachtig en weet van aanpakken. Ook ben je bereid om jezelf door te ontwikkelen en uit te dagen. Je voelt je thuis in een hectische en een dynamische omgeving.

Verder heb of ben je:

  • Een afgeronde technische MBO opleiding
  • Affiniteit met techniek
  • Ervaring met Syntess en Autocad is een pré
  • Kennis van MS Office
  • Uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal

 

WAT BIEDEN WIJ JE?

Je komt terecht in een jong, dynamisch, innovatief en stabiel groeiend bedrijf met een erg aangename can do mentaliteit. De afdeling operations bestaat uit ongeveer 10 personen op kantoor. Wij bieden uitgebreide opleiding en training waardoor je je kunt ontplooien en bieden de mogelijkheid tot doorgroeien. Je kan rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

WAAR GA JE WERKEN?
BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN
Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Data entry
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden data entry, administratie, techniek, facturatie, service, telefoon

Contactgegevens

Contactpersoon Loes van de Bovenkamp

Vestigingsplaats

Solliciteer