Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Inkoper

Plaatsingsdatum 14-06-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Ede Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Ben jij een onderhandelaar met flair, en geniet jij daarnaast van een brede inkopersrol met veel eigen verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou!

WAT HOUDT DE ROL IN?

Als Inkoper binnen BigBrother zie jij het als uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor alle voorkomende inkoopactiviteiten. Je bent natuurlijk verantwoordelijk voor inkoop (operationeel en tactisch), maar houd je daarnaast ook bezig met de analyse en verbetering van de samenwerking met leveranciers en afnemers zodat een betere functionaliteit voor de eigen organisatie ontstaat. Ook heb je in deze functie de vrijheid om in samenspraak met je manager en de directie het strategische inkoopbeleid te bepalen. Je volgt dan ook actief de ontwikkelingen in de markt om daar op in te kunnen spelen voor de inkoop van BigBrother, nauwe samenwerking met Operations en Sales is hiervoor essentieel. Naast de dagelijkse, operationele inkoop werkzaamheden bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit:
  • Opstellen en uitvoeren van het inkoopbeleid;
  • Vormgeven van relevante KPI rapportages en verbetervoorstellen met betrekking tot inkoop;
  • In samenwerking met Manager Operations en Manager Sales stroomlijnen van projectmatige inkoop op basis van omzet forecast;
  • Strategische inkoop in samenwerking met directie;
  • Beoordelen, analyseren en valideren van de prestaties van (potentiële) leveranciers;
  • Onderhouden van intensieve contacten met de toeleveringsmarkt en het delen van de verworven kennis met belanghebbenden binnen de organisatie;
WAT VRAGEN WIJ VAN JE?

We vragen natuurlijk veel van je. Deze rol vraagt vele talenten: plannen, regelen, overzicht houden, maar ook sturen en controleren. Je bent proactief, analytisch en commercieel ingesteld. Anderen beschrijven je als een natuurlijk onderhandelaar met flair en lef: mensen werken graag met en voor je. In je werk leg je de lat hoog: je kijkt vooruit en legt proactief contact met andere afdelingen om duidelijk te krijgen wat de behoeften (gaan) zijn en hoe jij daarin kan voorzien. Daarnaast houd jij zelf verantwoordelijkheid voor de inkooptarieven: niet alleen onderhandel en monitor je, ook schakel je snel met sales en operations als nieuwe tarieven de marges gaan beïnvloeden. Je gedijt goed in een dynamische omgeving en schakelt snel. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau gecombineerd met technische affiniteit;
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol;
  • Een mensgerichte, sterke persoonlijkheid met goede communicatieve skills;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

WAT BIEDEN WIJ JE?

De kans om aan de slag te gaan met inhoudelijk zeer uitdagende projecten binnen de wereld van digitale, multifunctionele beveiligingsproducten. Werken met innovatieve en state of the art technologie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is en jij je dus ook volop kunt ontwikkelen. Vanzelfsprekend bieden wij je een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties.

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen.

Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

 

 

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441

Enthousiast? Klik dan nu op de 'Solliciteer' knop en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Inkoop; Technisch; Logistiek; Magazijn; Voorraden

Contactgegevens

Contactpersoon Loes van de Bovenkamp

Vestigingsplaats

Solliciteer