Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Trainee Developer

Plaatsingsdatum 05-03-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Ede Niveau Starter
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris -
BigBrother is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Als trainee wordt je gedurende een periode van 2 jaar helemaal klaargestoomd in de wereld van Innovatie en Technologie. Het eerste jaar ga je meewerken in verschillende lopende projecten; je doet kennis op van BigBrother, onze producten en onze projectmatige manier van werken. In dit eerste jaar leer je ontdekken waar en hoe je talenten het beste tot hun recht komen. Afhankelijk van je ontwikkeling en ambities wordt er een best passende rol gekozen voor het tweede jaar van je traineeship. Je kan je bijvoorbeeld meer inhoudelijk verder specialiseren in het programmeren, of starten aan je eigen (deel)project om je te ontwikkelen tot een volleerd projectmanager. Aan het eind van dit traineeship heb jij je in ieder geval ontwikkeld tot een volwaardig professional naar de BigBrother standaard: of als programmeur, of als project developer.

Binnen dit traineeship ga jij aan de slag op R&D: een jong en dynamisch team dat zich zowel bezig houdt met grote projecten als kleine innovaties. Wij werken hier met brede, uitdagende functies waarin er alle ruimte is om op te pakken wat jij leuk vindt. Je gaat werken in projecten waarin je alles mee kan gaan pakken van begin tot eind, van programmeren tot het maken van een business case.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?

We vragen veel van je. Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je bent een echte aanpakker. Je bent doel- en klantgericht en enthousiast. Je opereert vanuit de grondhouding afspraak is afspraak. Ook ben je accuraat, analytisch en je hebt een volhouders mentaliteit.

Verder herken jij je in de volgende punten:

  • Afgestudeerd aan een opleiding op HBO of WO niveau, bij voorkeur richting (technische/ toegepaste) Informatica.
  • Proactief in contact leggen met collega’s binnen en buiten je afdeling. En met hun input nog mooiere producten voor je klanten maken!
  • Je werkt efficiënt naar resultaat toe, want er is nog zoveel nieuws te bedenken en maken!
  • Je vindt videoanalyse en programmeren vooral gewoon heel erg leuk. Er zijn zoveel ontwikkelingen en trends in deze markt, je kijkt er naar uit om deze toe te kunnen passen op de producten van BigBrother.
  • Ondernemerschap, besluitvaardigheid, overtuigingskracht, leiderschap en goed kunnen samenwerken op diverse niveaus.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

WAT BIEDEN WIJ JE?

De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een ambitieus bedrijf. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op innovatie en groei. Je gaat werken in een jong enthousiast team en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo je ambitie te kunnen waarmaken. Verder bieden wij:

  • Een individueel opleidingstraject.
  • Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
  • Uitdagend traject met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Informele, prettige werksfeer.

WAAR GA JE WERKEN? 

BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Nederlandse organisatie met een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties. BigBrother geeft Retail organisaties en tankstations grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN
Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Arlette Kusters

Vestigingsplaats

Solliciteer