Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Trainee Operations

Plaatsingsdatum 23-03-2018 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Ede Niveau Starter
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Wil jij meegenomen worden in alle facetten van de techniek? En wil jij opgeleid worden tot leidinggevende in een technisch innovatief bedrijf?! Dan ben jij onze trainee Operations!

Wat houdt de functie in?

BigBrother is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Als trainee Operations wordt je gedurende een periode van 2 jaar ingezet op verscheidene projecten binnen Operations. Gedurende het eerste jaar wordt je breed ingezet in opdrachten op de afdelingen Service, Maintenance en Projects. Je gaat aan de slag met verschillende projecten en leert zo alle aspecten van Operations kennen. Dit jaar ligt jouw focus tweezijdig: aan de ene kant leer je BigBrother, onze klanten en producten kennen, en aan de andere kant leer je hier jezelf en jouw talenten kennen! Met al deze kennis kan je aan het eind van dit eerste jaar, op basis van je eigen ontwikkeling en ambities, een best passende rol gaan kiezen voor het tweede jaar van je traineeship. Dit tweede jaar geeft jouw de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot de BigBrother specialist die jij wilt zijn!

Dit traineeship ga jij aan de slag binnen ons bedrijfsonderdeel Operations. Hier houden wij ons bezig met het onderhoud aan onze producten, de service aan onze klanten en projecten bij grote nieuwe locaties of klanten. We zorgen voor de juiste mensen, met de juiste middelen op de juiste plaats. Dit betekent het operationele voorbereiden en plannen, maar ook het bewaken van de kwaliteit en voortgang, het analyseren en verbeteren van de processen en daaruit voorkomend het maken van commerciële verbeteringsvoorstellen voor onze klanten.

Wat vragen wij van je?

We vragen veel van je. Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je vindt het leuk om het strategische met het praktische af te wisselen: van het verbeteren van processen, naar het meelopen met een monteur, jij wordt er enthousiast van! Je bent een echte aanpakker en kan goed vooruitdenken. Je bent doel- en klantgericht, enthousiast en weet je omgeving hierdoor in beweging te krijgen. Je opereert vanuit de grondhouding afspraak is afspraak. Ook ben je accuraat, analytisch en je hebt een volhouders mentaliteit.

Verder heb je/ben je:

 • Afgeronde opleiding op bachelor of master niveau, bij voorkeur in een technische richting (technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, etc.)
 • Maximaal 3 jaar werkervaring bij een technische of retail organisatie
 • Ambitieuze instelling.
 • Dynamisch en resultaatgericht.
 • Visie, ondernemerschap, besluitvaardigheid, overtuigingskracht, leiderschap en goed kunnen samenwerken op diverse niveaus.
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij je?

De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een ambitieus bedrijf. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op innovatie en groei. Je gaat werken in een jong enthousiast team en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo je ambitie te kunnen waarmaken. Verder bieden wij:

 • Een individueel opleidingstraject, waarin je goed begeleid wordt door de manager Operations.
 • Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
 • Uitdagend traject met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Informele, prettige werksfeer.
 • Dynamische organisatie.

Waar ga je werken?

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen.

Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.


Meer Informatie en solliciteren?

Enthousiast? Solliciteer dan nu direct via de ‘solliciteer’ button.
Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 06-43196441. 

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Operations; techniek; trainee; management

Contactgegevens

Contactpersoon Loes van de Bovenkamp

Vestigingsplaats

Solliciteer